Duurzaamheid

Duurzaamheid

Bij CAS staat duurzaamheid centraal, wat betekent dat People, Planet en Profit hand in hand gaan. Wij streven naar innovatie en investeren in duurzame oplossingen om stands te creëren, waarbij elk element van het proces van ontwerp tot realisatie op locatie kritisch wordt bekeken.

Wij geven de hoogste prioriteit aan het gebruik van materialen en afwerkingen die onze ecologische voetafdruk minimaliseren. Bij voorkeur kiezen we voor materialen die hergebruikt kunnen worden en streven we naar cradle to cradle-oplossingen.

Logistieke efficiëntie, doordachte werkmethoden en actieve afvalreductie zijn verankerd in onze managementprocessen. Op deze manier zorgen we ervoor dat we niet alleen hoogwaardige stands leveren, maar ook bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Ook intern besteden we veel aandacht aan duurzaam ondernemen. Zo halen wij onze energie voor ons bedrijfspand uit zonnepanelen, verwarmen we ons pand op een duurzame manier, stimuleren we elektrisch rijden d.m.v. laadpalen en investeren we in duurzame apparatuur.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij CAS heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen een verankerde plek binnen ons bedrijfsbeleid. We zijn er trots op dat we het gouden Ecovadis-certificaat bezitten, een leidend toonaangevend platform dat objectief beoordeelt in hoeverre wij onze duurzaamheidsdoelstellingen realiseren, zowel op milieugebied als op sociaal vlak.

Hiernaast werken wij proactief mee om onze klanten en leveranciers te ondersteunen in hun reis binnen het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Door voortdurend te innoveren en te investeren in nieuwe ontwikkelingen, kunnen we onze ecologische footprint minimaliseren zonder concessies te doen aan de hoge kwaliteitsstandaard die onze klanten van ons verwachten. Bij CAS streven we er continu naar om de arbeidsomstandigheden te verbeteren en investeren we in de opleiding van onze medewerkers. Duurzame inzetbaarheid staat hoog op de hr-kalender en we zijn dan ook trots op het feit dat onze medewerkers zich voor tientallen jaren binden aan het bedrijf.

CAS staat voor duurzaamheid en blijft zich voortdurend inzetten om een positieve impact te maken, zowel intern of als samenwerkingspartner met onze klanten, leveranciers en branchegenoten.