Elevate your brand

Zo werkt CAS

CAS heeft een duidelijk traject voor het realiseren van succesvolle projecten uitgestippeld, gebaseerd op jarenlange ervaring en moderne inzichten. Een gedegen samenwerking tussen onze afdelingen en de begeleiding van de global-event-event-manager en projectmanager zorgen ervoor dat onze klanten hun doelen bereiken.

De briefing vanuit onze klant is leidend in deze reis. Wij bouwen niet alleen een beursstand, wij zijn onderdeel van het communicatieplan van onze klanten. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij als partner meedenken over het opstellen van communicatiedoelen, zorgen dat een merk een duurzame beleving wordt. Wij zorgen ervoor dat merken tastbaar worden, live communication at its best.

Bij de voorbereiding van onze projecten maken we gebruik van gedetailleerde ‘work-back’-planningen, waarbij de deadline voor de opening van de beurs centraal staat en afgesproken mijlpalen in de planning leidend zijn. Een project begint met een interne kick-off waarbij het volledige team betrokken is. Tijdens deze kick-off komen alle aspecten van het project ter sprake, met als doel zo min mogelijk verrassingen gedurende het proces.

Sterk ontwerp

CAS is de bron van sprankelende ideeën, concepten en ontwerpen voor stands en evenementen. Onze eigen ontwerpafdeling telt vijf getalenteerde ontwerpers, elk met een unieke stijl, creativiteit en specialisme.

Met een indrukwekkend trackrecord hebben we een schat aan ervaring opgebouwd in het ontwerpen van stands die simpelweg hun doel bereiken. We streven naar de perfecte balans tussen een aantrekkelijk ontwerp en doordachte functionaliteit.

Diverse grote internationale bedrijven uit verschillende branches hebben al voor CAS gekozen, vertrouwend op onze expertise en innovatieve benadering van standontwerp en -realisatie.

Meer dan een beursstand

CAS bouwt jaarlijks ongeveer 400 stands, waarbij onze expertise zich uitstrekt van Amsterdam tot Sydney en van Atlanta tot Stavanger.

Maar daar houdt het niet op. Naast het bouwen van beursstands biedt CAS een scala aan andere diensten om haar klanten te ondersteunen. Denk hierbij aan roadshows, klantenevenementen, het inrichten van showrooms en musea, en het ontwerpen en produceren van displays voor kantoorgebouwen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Daarnaast beschikt CAS over een ruime centrale opslagfaciliteit, waardoor we onze klanten kunnen helpen bij het opslaan van hun standmaterialen. Bij CAS heeft de klant altijd de vrijheid om te kiezen tussen het huren of kopen van een stand. Als de klant kiest voor een koopstand, wordt de mogelijkheid geboden om te ondersteunen bij de opslag van deze standmaterialen.

Wereldwijd netwerk

CAS is trotse partner van OSPI, ’s werelds grootste en meest duurzame netwerk van standbouwers. Octanorm Service Partner International, kortweg OSPI, brengt een wereldwijd team van experts samen om hoogwaardige producten wereldwijd te kunnen leveren.

Dit professionele netwerk omvat in totaal 120 betrouwbare partners in 43 landen. Onze partners ondersteunen ons gedurende het hele proces: van de initiële planning tot de uiteindelijke realisatie, zodat we onze beloften aan onze klanten kunnen nakomen.

OSPI is een netwerk waarop u kunt vertrouwen, wereldwijd!