Over CAS

Sinds 1967

Trotse familieonderneming

CAS is een trotse familieonderneming met diepgewortelde waarden. In 1967 opgericht door Jeu Canjels, en tot op heden voorgezet door zijn zoon Niels Canjels.

Wat ooit begon als een eenmansdecoratiebedrijf, is door de jaren heen geëvolueerd tot een moderne full-service standbouwonderneming die wereldwijd projecten realiseert.

Bij CAS onderscheiden we ons door alle disciplines van standbouw onder één dak te hebben:

  • Ontwerpstudio met 5 ervaren creatieve ontwerpers
  • Een gedreven global-event- en projectmanagementteam
  • Goed uitgeruste timmer-, elektra- en metaalwerkplaatsen
  • Een moderne spuiterij
  • Een grafische afdeling voor ontwerp en productie
  • Grote en doordachte logistieke afdeling met 12.500 m2 opslagruimte
  • Eigen montage- en demontageteams


Dit stelt ons in staat om altijd een constante kwaliteit te leveren en die extra stap te zetten wanneer dat nodig is. Bij CAS streven we ernaar om de visie van onze klant tot leven te brengen, waar ter wereld het project ook plaatsvindt.

Missie

We create trade show solutions that represent quality, confidence and pride.

Visie

The pillars of the CAS expertise are design, craftsmanship, project management, global service and partnership. Our strengths really sparkle when pursued collectively.

De mensen

Onze 70 toegewijde medewerkers vormen de kern van ons bedrijf, en met hun enthousiasme, kennis, vaardigheden en ervaring leveren wij telkens topkwaliteit.

Indien er behoefte is aan uitbreiding, werkt CAS samen met een flexibele pool van vaste freelancers, elk met hun eigen unieke vaardigheden en kennis. Samen met de CAS-collega’s zorgen zij ervoor dat ieder project een succes wordt.

Voor overzeese projecten in Azië en Zuid-Amerika vertrouwen wij op onze zorgvuldig geselecteerde wereldwijde partners. Met elk van deze partners onderhouden wij langdurige samenwerkingsverbanden, waardoor wij kunnen vertrouwen op hun expertise, kwaliteit en service. Onder leiding van een CAS global-event-manager zorgen ook zij voor een optimale realisatie van stands, altijd!

Strategische locatie

De kantoren van CAS bevinden zich in Belfeld, nabij Venlo, gelegen in het logistieke hart van Nederland. Deze locatie biedt gemakkelijke toegang tot alle beurslocaties in Europa, waardoor het strategisch gezien een ideale ligging heeft.

Europese beurslocaties zijn binnen 45 minuten tot 15 uur bereikbaar. Bovendien liggen diverse internationale vliegvelden en havens binnen handbereik voor onze overzeese projecten.

Door deze centrale ligging en uitstekende verbindingen kan er efficiënt en effectief gewerkt worden, waarbij wij altijd streven naar optimale klantbeleving en projectrealisatie.

Onze kernwaarden

No nonsense

Onze kernwaarde ‘no-nonsense’ is een fundamenteel principe bij CAS. Het weerspiegelt onze bedrijfscultuur en benadering van zakendoen. Bij CAS zeggen we waar het op staat en maken we altijd waar wat we beloven.

Betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid vormt de basis van onze bedrijfscultuur en onze reputatie. Bij CAS zijn we betrouwbaar omdat we niet in holle beloften geloven. We zijn eerlijk over onze capaciteiten en wat we wel en niet kunnen bereiken, en we doen geen valse toezeggingen aan onze klanten.

Creatief

Creativiteit is het kloppende hart van CAS. We zijn creatief in ons denken en doen, altijd op zoek naar nieuwe en onderscheidende manieren om merken in hun volle glorie te presenteren. Onze passie voor creativiteit komt tot uiting in de innovatieve standontwerpen die we creëren. We omarmen vernieuwende ontwerpen en materialen om unieke en gedenkwaardige beursconcepten te bieden aan onze klanten. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door ons ouderwetse vakmanschap, dat een vleugje authenticiteit toevoegt aan al onze creatieve inspanningen.

Vakmanschap

Vakmanschap is voor ons als familiebedrijf van essentieel belang. Het vertegenwoordigt ons niveau van expertise, toewijding en zorgvuldigheid in de standbouw. Wij geloven dat vakmanschap de kern is van alles wat we doen: van het ontwerp tot de uiteindelijke constructie van elke stand. Het staat garant voor de kwaliteit van ons werk, de tevredenheid van onze klanten en ons vermogen om creatieve, innovatieve ontwerpen tot leven te brengen.