Portfolio

De corporate showroom van Guerbet op het belangrijkste Franse medische congres. Een sterke presentatie van hun portfolio en warme ontvangst van klanten met de zo typische Franse egards….

In opdracht van Team Hoynck design en projectmanagement een realisatie van prestigieus paviljoen op de K beurs in Düsseldorf.

Bucher Glass toont innovatieve produktiestraat op de belangrijktste glasbeurs. Nieuwe technologie die de produktie duidelijk efficienter maakt. In een oogopslag is duidelijk wat belangrijk is op de stand.

Toshiba Medical’s prominente deelname aan het belangrijkste medische congres in Frankrijk. Sleutelwoorden zijn: uitnodigend, overzicht en kracht. Perfecte branding!

Standontwerp weerspiegelt perfect het leidende thema…”Join our Journey” ; Een reis zonder grenzen….alle mogelijkheden zijn open….verken nieuwe horizonten met Borealis. 

Een kwalitatief hoogwaardige showroom die de uitstraling van Amels goed weerspiegelt. Hier ontvangt men in stijl de geïnteresseerden in hun luxe jachten. Dit doet  CAS voor Amels over de hele wereld met dezelfde hoge kwaliteit.

Overzicht en een vriendelijke ontvangst. Borsodchem wil hun produkten goed en overzichtelijk tonen zonder dat ze de stand in beslag gaan nemen. Vitrines aan wand tonen hun diversiteit en doelgroepen.

 Een pakkende en logische produktpresentatie met duidelijk een corparate signatuur, waar de verschillende divisie’s naar voren komen. Hier spreekt  hoogwaardige technische know-how en vertrouwen.

Een nieuwe en zeer doordachte corporate identity als leidraad voor de beursdeelnames. Herkenbaar en een kwalitatieve hoge uitstraling. Animo ten voeten uit.

Een showcase voor innovatieve produkten. Ruim van opzet en overzichtelijk met een klantenontvangst op niveau.

Wabtec heeft met deze deelname de perfecte ontmoetingsplek voor de wereldspelers in deze branche.  Het weerspiegelt dat Wabtec de toonaangevende partner is.

De belangrijkste beursdeelname van Toshiba. Op de ECR wordt elk jaar de belangrijkste innovatie van Toshiba getoond.