cas

Shaping
your brand

MUCH MORE THAN JUST AN EXHIBITION STAND

CAS Exhibition Partners. Wij zijn bijzonder anders.

We luisteren goed naar onze klanten, wat ze belangrijk vinden en wat hun creatieve en strategische uitdagingen zijn.

CAS creëert concepten, designstands en ideeën voor beurzen en events op maat. Ervaringen die u op de kaart zullen zetten.

Licht eigenwijs maar altijd samen met de klant bepalen we de te nemen stappen in het proces. We willen zeker zijn dat we de doelstellingen en verwachtingen goed begrepen hebben voordat we aan de slag gaan. Managing expectations zonder te vergeten de klant te inspireren met nieuwe ideeën en onverwachte invalshoeken.

We hebben een ruime ervaring met internationale sleutelklare beursdeelnames en deze ervaring willen we delen met onze klanten.
Wij zijn klaar om te verbazen, te entertainen en na te laten denken.

Concepten en ontwerp

CAS heeft een eigen onafhankelijke ontwerpafdeling met een team van 6 ontwerpers en creatieve mensen. Ieder met zijn eigen expertise, eigenzinnigheid en lef.

We luisteren naar uw wensen en doelstellingen. We willen u verbazen, verwonderen, maar dat niet alleen.

We willen altijd een goed doordacht en efficiënt ontwerp maken. Een ontwerp dat werkt, gezien wordt….en er gewoonweg gaaf uitziet natuurlijk.

Dat is waar onze belofte begint.

SHOWTIME

Maanden, soms jaren duurt de aanloop naar een beurs of een event. Een traject vaak bezaaid met uitdagingen en onzekerheden.

De deadlines in onze branche zijn onvermurwbaar en gegoten in gewapend beton; De beurs gaat altijd open.

CAS zorgt hierbij voor rust en ruimte. We plannen actief de levering van de stand aan de klant, altijd met voldoende speelruimte voor de voorbereidingen met hun team.

CAS is uw ware partner!