CAS vertrouwt op OSPI
De mogelijkheden van het netwerk zijn eindeloos. OSPI maakt van iedere beursdeelname een  thuiswedstrijd. Waar ter wereld de beurs ook is. Geen nodeloos vervoer van zware materialen. We laten ze op locatie maken. Door het grote aantal partners in een uitgebreid aantal landen is er waarschijnlijk altijd een OSPI partner in de buurt van welke beurslocatie ter wereld ook.

Zo bespaart u niet alleen veel geld, maar ook moeite en zorgen over vervoer en andere zaken die voor verre locaties een uitdaging kunnen gaan. CAS kan uw stand op afstand voor u laten maken, vervoeren en opbouwen. Door een partner die we vertrouwen. Locale mensen die de taal spreken, de regio, hun gebruiken en regelgeving kennen. 

CAS en OSPI: een groene combinatie
Met OSPI laat u uw stand op locatie bouwen. Zo besparen we tijd, kosten en veel uitstoot van schadelijke CO2. Zo is CAS onderdeel van een groene oplossing. U krijgt de kwaliteit die u nodig hebt voor een succesvolle deelname aan een beurs. Wij maken het mogelijk voor u. En tegelijkertijd ontzien we het milieu zoveel mogelijk.