CAS is de exhibition partner uit Venlo. CAS vertaalt uw wensen en voorstellingen naar een beurspresentatie die bij uw organisatie past . We verzorgen echter meer dan het ontwerp of de bouw van beursstands alleen... Meerwaarde, beleving, samenwerking, service en betrouwbaarheid, dat zijn waarden die passen bij CAS. Allemaal in dienst van de uitstraling van uw organisatie.

De specialisten van CAS zorgen voor de meest slimme oplossingen voor uw presentatie tijdens een beurs. Om te zorgen dat uw stand in het oog springt, maar ook om bijvoorbeeld de kosten en praktische uitvoerbaarheid niet uit het oog te verliezen. Naast het leveren van een effectieve en creatieve beursstand, wil CAS u ook vooral zorgen uit handen nemen.

CAS Exhibition Partners zit dichtbij de beurzen in Düsseldorf, Keulen, Essen en Frankfurt echter helpen wij uw onderneming ook met stands voor beurzen op plaatsen ver bij ons vandaan. Ook dat hoort bij onze visie. Zo zijn wij bijvoorbeeld partner van het OSPI Netwerk. Daarmee kunnen we onze klanten echt wereldwijd helpen, met de kwaliteit die wijzelf ook garanderen. Zo staat CAS dus voor gemak, kwaliteit en een optimaal resultaat van uw exposure.