CAS Exhibition Partners denkt mee met haar opdrachtgevers, waaronder zeer zeker over de oplossingen voor het milieu en onze planeet. Duurzaamheid staat hoog genoteerd op onze agenda.

We gaan graag duurzame relaties met onze klanten aan omdat we ervan overtuigd zijn dat dit tot de beste resultaten leidt. Hoe beter je elkaar kent, hoe beter je elkaar aanvoelt. Daar investeren we graag in.

De duurzame investeringen die we doen, zijn vooral ‘groen’. CAS weet dat de wereld niet ophoudt na ons. Daar denken we over na en daar doen we ook iets mee. Zo recyclen we zoveel mogelijk materialen en zelfs complete stands. Waarom zouden we het milieu extra belasten als we mooie dingen een nieuwe bestemming kunnen geven?
Bovendien draait ons bedrijf volledig op duurzame energie zoals 100% groene stroom en BOS gecompenseerd gas.

We gebruiken ook zoveel mogelijk materialen die niet schadelijk zijn voor het milieu en we denken na over slimme oplossingen voor het transporteren van stands. Via het uitgebreide OSPI-netwerk waar we lid van zijn bijvoorbeeld.

Denkt u na over het deelnemen aan een beurs aan de andere kant van de wereld? CAS ontwerpt het en kan het door vertrouwde partners laten maken. Dit altijd onder leiding van onze eigen project managers. 

Een partner met een vestiging dichtbij de stad waar uw beurs plaatsvindt. Dat scheelt u niet alleen aanzienlijk in kosten, we sparen ook veel fossiele brandstoffen uit door afstanden te verkleinen. 

 

Allemaal voorbeelden van waar CAS voor staat.