Allround Signmaker bij CAS Exhibition Partners B.V.

 

Allround Signmaker  – fulltime – m/v

 

CAS Exhibition Partners ontwerpt en bouwt stands voor beurzen en events. Van het eerste idee tot en met de uiteindelijke realisatie. Zie www.cas.nl

 

Voor de realisatie van de projecten beschikt CAS over diverse vakdisciplines, waarbij creativiteit, service en professionaliteit het bedrijf succesvol maken. Ons team bestaat uit ca 65 professionals.

 

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een allround Signmaker m/v.

 

Functieomschrijving:

 

Binnen deze innoverende functie maak je deel uit van een enthousiast en creatief team. Je vervaardigt decoraties en grafische werken voor onze projecten. In deze functie kom je een tal van moderne technieken tegen, waaronder plotwerkzaamheden, het plakken van vinyl en full colour prints op diverse en verrassende uitingen en klein dtp werk. Bovendien krijg je te maken met groot formaat banners, bannerconstructies, stood-off logo’s, productpresentaties en diverse andere decoratiewerkzaamheden ter completering van onze stand presentaties.

 

 

Functie-eisen:

 

De ideale kandidaat beschikt over een relevante grafische achtergrond, beschikt over een gezonde werklust, heeft geen van 9-tot-5 mentaliteit, staat open voor nieuwe uitdagingen en heeft gevoel voor kwaliteit die hij ook kan realiseren. Bovendien kan de ideale kandidaat zowel zelfstandig als in teamverband werken en heeft kennis van grafische software, als Easysign en het Adobe pakket (Illustrator, Photoshop en Indesign).

 

 

Wij bieden:

  • Een zelfstandige functie binnen een dynamisch en groeiend familiebedrijf;
  • Een functie waarin je je echt kunt ontwikkelen;
  • Een passend salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. CAO tentoonstellingsbouw.

 

Solliciteren:

 

Herken je jezelf in dit profiel?                          Bel dan… of schrijf je sollicitatiebrief met c.v.

 

Contactgegevens:                                           CAS Exhibition Partners B.V.

Peter Gerards
Blauwwater 16
5951 DB, Belfeld (Venlo)

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.