De kiezen van een bestandsoverdrachtservice voor jij computer zullen moeilijk zijn. Moderne overvloed biedt echter veel oplossingen. In datgene artikel leert u waarmee u dezelfde programma kiest om bestanden naar jouw computer over te zetten – zoals welke criteria u zal zoeken plus welke wanneer de drie beste worden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Vanwege een goed https://nl.dataroom-providers.org/ -programma ervoor het op internet overzetten van bestanden erbij kiezen, moet u aan verschillende tonen letten. Lees hier langer over.

Beveiliging

Dit is het voornaamste dat bij je opkomt. We dienen niet die persoonsgegevens met handen vallen van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Alle -services die in dit artikel aanlanden beschreven, hebben moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat tot en met uw bureaus geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is dus onderwerp ervoor een apart artikel, enig laat jouw de aangaande specialist bestaan.

Gemak

Deze is absoluut van de beste factoren bij het kiezen met een -platform. Deze behelzen functies die het leven van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

U gemak betreffende het opslaan van bestanden – jullie moet jullie bestanden waarin u geïnteresseerd bent op een paar stappen vinden.

Kansen om documenten rechtstreeks in uw repository te creëren. Door dit uit te voeren, worden veel aanvullende medewerkers geïntegreerd.

U moet maximale controle bezitten over u verzenden alsof ontvangen met bestanden.

Wanneer het bestand kan aanlanden bewerkt, moet het jouw geschiedenis met het werken zijn.

Het is geweldig wanneer er binnen de pc-versie ook zeker mobiele variatie komt.

Raden

Iedereen eis het leidend tarief accepteren met een goede prijs plus niet te dikwijls betalen voor wat u niet met plan bent te verwerken. Natuurlijk bepaalt iedereen zelve wat hij nodig heeft en enig niet.

Maximale grootte met downloadbare bestanden

Het krijtwit dat die cijfer heel anders bestaat in opslagservices. Ondertussen sommige de toestaan vanwege bestanden van 250 Gb of langer te downloaden, zijn andere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jullie service betreffende Apple bestaan beschikbaar ervoor eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaat een geheel van ieder Apple-services, die niet uitsluitend cloudopslag omvat, maar overigens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het voornaamste voordeel is de express synchronisatie betreffende bestanden aan alle apparaten, waardoor ze snel toegankelijk zijn vanaf het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en verschillende diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk in.

Het platform kan mede dienen als een ruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid door de schijf als server te benutten om API-verzoeken te verzenden.

Apple biedt tarieven met gezinstoegang ervoor maximaal 5 personen, en dit zouden winstgevend zijn.

Dropbox

Dropbox is absoluut van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jullie heeft regelmatig coole tools die de arbied vereenvoudigen. Mooie tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en beslist duidelijke interface versnellen jullie aanpassingsproces. Lees meer betreffende onboarding in uw applicaties door dit product.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: de mogelijkheid om tegelijkertijd te werken in één bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te observeren en de prullenbak. Jij kunt verwijderde bestanden tevens zien in uw map waarmee ze zijn voordat zij werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit zijn geweest.

Cloudopslag maakt percentage uit van het Google-systeem, wat zeker snelle en gemakkelijke integratie met bestaan andere bedrijven betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en meerdere.